Navnenyt

Ny afdelingsdirektør for erhvervsafdeling i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse har netop budt velkommen til 38-årige Mark Friis Jensen, der er tiltrådt som ny afdelingsdirektør for erhvervsafdeling i Middelfart.

Mark bor i Fredericia, men har arbejdet i Middelfart de seneste 10 år og betragter erhvervslivet i og omkring byen som sin arbejdsmæssige hjemmebane. Mark har 16 års erfaring fra finanssektoren og kommer fra en stilling som erhvervschef i Fynske Bank.

– Jeg elsker at arbejde med mennesker – både kolleger og kunder – og er drevet af en naturlig nysgerrighed for folk omkring mig. Det er fedt at motivere andre og se kollegerne lykkes hver for sig og udvikle sig som team, siger Mark Friis Jensen, som kommer til at beskæftige sig med den daglige ledelse og udvikling af forretningen i Middelfart Erhverv.

– Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassens værdier og menneskesyn tiltaler mig – og fordi sparekassen har et ønske om at opruste på et område, hvor jeg mener, at jeg har noget at byde ind med. Så det er en spændende udfordring, jeg glæder mig til at komme i gang med, siger han.

Fritiden går i vidt omfang med familielivet. Som far til to er der nok at se til, men Mark finder selvfølgelig også tid til vennerne og til at holde sig i form med regelmæssig træning.

Kommentarer